Mlinarić Blagi Zadri:

Mlinarić Blagi Zadri: Zapovjedniče, hvala ti, pozdrav ti iz tvog Sabora!

MLINARIĆ BLAGI ZADRI: ZAPOVJEDNIČE, HVALA TI, POZDRAV TI IZ TVOG SABORA!Zastupnik Domovinskog pokreta Stipo Mlinarić Ćipe u Saboru se prisjetio pogibije heroja Domovinskog rata Blage Zadre, ususret obljetnice njegove smrti 16. listopada.''Hrvatska još uvijek nije stavila ovog heroja na dostojno mjesto u svojoj spomeničkoj kulturi. To mjesto novim generacijama silovito nedostaje. To je izazov za promišljanje umjetnicima, političarima, braniteljima, generaciji mladih, i svima nama. Ovaj govor je samo kratko sjećanje na svetost ove žrtve, koju osobno stavljam uz rame svetog kardinala Stepinca, i koju će povijest tek osvijestiti i prepoznati u vremenima koja dolaze. Dragi Blago, zapovjedniče, hvala ti, i laka ti hrvatska zemlja bila! Tvoj vojnik Stipo Ćipe Mlinarić! Pozdrav ti iz tvog Sabora!'', poručio je Mlinarić.

Objavljuje Domovinski pokret u Srijeda, 14. listopada 2020.

ZAPOVJEDNIČE, HVALA TI, POZDRAV TI IZ TVOG SABORA!

Zastupnik Domovinskog pokreta Stipo Mlinarić Ćipe u Saboru se prisjetio pogibije heroja Domovinskog rata Blage Zadre, ususret obljetnice njegove smrti 16. listopada.
”Hrvatska još uvijek nije stavila ovog heroja na dostojno mjesto u svojoj spomeničkoj kulturi. To mjesto novim generacijama silovito nedostaje. To je izazov za promišljanje umjetnicima, političarima, braniteljima, generaciji mladih, i svima nama. Ovaj govor je samo kratko sjećanje na svetost ove žrtve, koju osobno stavljam uz rame svetog kardinala Stepinca, i koju će povijest tek osvijestiti i prepoznati u vremenima koja dolaze. Dragi Blago, zapovjedniče, hvala ti, i laka ti hrvatska zemlja bila! Tvoj vojnik Stipo Ćipe Mlinarić! Pozdrav ti iz tvog Sabora!”, poručio je Mlinarić.
Close
Arhiva
Kategorija
Nove objave
Close
Close