Plenković krši poslovnik i Ustav, i napada Karolinu Vidović Krišto

Na ovo moje pitanje Plenkovic je govorio neistine, vrijeđao je i, nažalost, nije htio odgovoriti – pogledajte video.

“Gospodine Plenkovicu, počevši od 2011., pa sve do unazad par godina, države koje su bile porezne Oaze kao Švicarska i Lichtenstein, su bile suočene s tzv. probijanjem bankarske tajne.
Usto su došli slučajevi kao Panama papers, u kojima su investigativni novinari na svjetskoj razini razotkrili utaju poreza na svjetskoj razini. Sve države, od Njemačke, Austrije, Belgije, Velike Britanije, su naplatile milijarde od tzv. kaznenog poreza zbog skrivenog novca. Jedina država, koja nije ništa naplatila, očito je Hrvatska.
Postavlja se pitanje – ili nismo imali nijednog prijestupnika koji je iznosio novce na tajne račune u inozemstvo, ili Vi, hrvatska Vlado, porezna upravo, policijo, ste sami upetljani tako da hrvatski porezni obveznici nisu dobili ni kune tog kaznenog poreza.
Apropo vašeg poreznog USKOK-a, koji radi brzinom ostarjelog puža, sugeriram mu da posjeti Ustavni sud, Vrhovni sud, Županijske sudove, bivše i sadašnje vladine dužnosnike, Kalmete, Bandiće, Čačiće, Rogliće, Štrokove, Tedeschije, itd., itd.”
Close
Arhiva
Kategorija
Nove objave
Close
Close