Poticaj na razmišljanje članovima HDZ-a

Predsjednik HDZ-a i Vlade, Andrej Plenković danas je pozvao predsjednika RH Milanovića da se ispriča Pupovcu, jer ga je navodno vrijeđao. U prijevodu, predsjednik HDZ-a smatra da su iznošenje činjenica i kritiziranje političara međusobno nedopuštena.
Nadam se da Plenković ne će donijeti Zakon o zaštiti lika i djela Milorada Pupovca, koji je inače nekada postojao, istina za jednog Hrvata s beogradskom adresom stanovanja.
Svi članovi HDZ-a trebate razmotriti slijedeće argumente te razmisliti o tome koga to štiti vaš predsjednik.
Milorad Pupovac je 1992. godine pred međunarodnom zajednicom optužio hrvatsku državu da je nasilno prekrstila 11 tisuća srpske djece – LAŽ.
Milorad Pupovac je inicirao osnivanje Tesla banke u Hrvatskoj u kojoj je hrvatska države (te različite tvrtke pod utjecajem politike) izgubila ogromne novce. Navode o možebitnoj korupciji Milorada Pupovca u toj aferi državna tijela nikada nisu ispitala.
Milorad Pupovac protivno presudama međunarodnog suda pravde i hrvatskog Ustava negira agresiju Republike Srbije na Hrvatsku, negira srpske zločine u Vukovaru, te negira srpski ratni zločin genocida u Srebrenici.
Milorad Pupovac je prošlo ljeto javno nastupio u Negoslavcima zahtijevajući obustavu istraga srpskih ratnih zločina na području Vukovara. U tome je, kao što znamo, uz pomoć svojih prijatelja Plenkovića te Šeksa i uspio.
Milorad Pupovac kao hrvatski saborski zastupnik sudjeluje na skupovima na kojima ultranacionalistički predsjednik Republike Srbije Aleksandar Vučić i čovjek s američke crne liste Milorad Dodik kleveću hrvatsku državu izmišljajući zločine o ubojstvu milijun Srba i kolektivno klevećući hrvatski narod.
Milorad Pupovac sustavno brani postojanje tzv. republike srpske krajine i blati humanitarno-vojnu operaciju Oluja. Izmišlja progon Srba, umanjuje i vrijeđa hrvatske žrtve te lažno preuveličava srpske žrtve. Oluja je spasila na desetine tisuća života u opkoljenom Bihaću. Postavlja se pitanje – je li Pupovac htio Srebrenicu broj 2?
Milorad Pupovac bio je najvjerniji partner Ive Sanadera, te je podržavao njegovu sustavnu korupciju, a i danas podržava korupciju – od Krš-Pađena do Ovršnog zakona.
Sjetite se, članovi HDZ-a, prvih Tuđmanovih slogana koji su glasili „Odlučimo sami o svojoj sudbini!“, te „Budimo svoji na svome!“. Zapitajte se u koje je stanje Hrvatsku doveo Andrej Plenković? Tko vlada Hrvatskom? Kakvo je to stanje hrvatske demokracije u kojem hrvatski predsjednik ne bi smio spomenuti nepodopštine osobe koju sam u gornjem dijelu teksta opisala?
Vaš predsjednik Plenković poziva se na slobodu medija, a svi znamo da su main-stream-mediji pod potpunom kontrolom Plenkovićeve vlasti, koji služe isključivo zaštiti političko-medijsko-pravosudnoj hobotnici. Jer Plenkovićevsko-Pupovčevsko djelovanje je rezultirao time da od nas Hrvata samo Bugari imaju slabiju kupovnu moć, te da se hrvatski prostori sustavno prazne. A prazne se zato što je nepravda takvih razmjera da je običan hrvatski čovjek ne može više podnijeti.
Kako smo u Velikom tjednu citirat ću Evanđelje: „Istina će vas osloboditi.“
Close
Arhiva
Kategorija
Nove objave
Close
Close