Dan pobjede i Domovinske zahvalnosti!

Dragi prijatelji, sretan vam Dan pobjede i Domovinske zahvalnosti!
Dragi hrvatski branitelji, sretan vam Dan hrvatskih branitelja!
Danas se posebno sjetimo naše braće i sestara koji su položili svoj život za Domovinu! Sjetimo se i našeg prvog Predsjednika i pobjedničkog Zapovjednika, neka mu je vječna slava.
Vojna operacija Oluja zadivila je cijeli civilizirani svijet, ali i spasila tisuće života u bihaćkoj enklavi. Nema nikakve dvojbe da bi pobješnjeli srpski zlikovci nakon Srebreničkog genocida počinili identičan zločin i u Bihaću, zato je Oluja jedna od najvećih humanitarnih operacija dvadesetog stoljeća. Činjenica da se Oluju proučava na američkom vojnom učilištu West Pointu jest potvrda blistavosti i genijalnosti akcije Oluja.
Oluja je isto tako dokaz da pravda pobjeđuje. Ona je ponekad spora i put do nje je trnovit, ali je ostvariv.
Oluja je i poruka današnjoj korumpiranoj vladajućoj kasti da će ih pravda dostići te da će se Hrvati znati izboriti za pravednu, socijalnu i prosperitetnu Državu, kao što su uspjeli osloboditi svoju lijepu Domovinu.
I tada su nam govorili da ne možemo pobijediti, ali smo zajedništvom, odlučnošću te mudrim vodstvom uspjeli. Uspjet ćemo ponovno, mi Hrvati imamo pravo na jednakost i vladavinu prava. Žrtve koje su pale za slobodu Hrvatske obvezuju nas da stvorimo pravednu Državu u kojoj su svi građani jednaki pred zakonom, jer samo takva Hrvatska može biti Država koja svojim žiteljima daje sigurnost i prosperitet.
U takovoj Hrvatskoj će naši ljudi ostajati živjeti, a raseljeni Hrvati će se napokon vraćati.
ŽIVJELA PRAVEDNA HRVATSKA
Close
Arhiva
Kategorija
Nove objave
Close
Close