HRVATSKU VLADU NE ZANIMAJU PROBLEMI HRVATSKIH GRAĐANA – ISKLJUČIVO IH ZANIMAJU PRIVILEGIJI NJIH I NJIHOVIH SLJEDBENIKA

https://fb.watch/gfXFg-n8XD/

 

Dame i gospodo,
Dizel u Hrvatskoj je za nekoliko euro-centi skuplji nego u Austriji, a za čak 3 i pol kune je skuplji nego u Mađarskoj. A kao što znamo plaće se nisu povećavale u Hrvatskoj. Dapače, tijekom 2020. godine i početkom pandemije u različitim društvenim područjima znatno su snižene. Znači, hrvatski građani su izloženi udarima na njihov standard znatno više nego, primjerice, Mađari ili Austrijanci.
Postavlja li si hrvatska vlada pitanje – ne samo vlada, već i mediji i ključne političke snage – kako žive hrvatski građani? Nažalost, Plenković i njegove strukture ne zanima kako živi običan čovjek. Njima je bitno da se korupcijski status quo ne promjeni kako bi mala skupina bila bogata, a ogromna većina naroda bila obespravljena te primorana služiti toj skupini privilegiranih uzurpatora.
Jer, premijer Plenković i ključni političari u Hrvatskoj, prikazuju stanje u Hrvatskoj na irealan način, te si postavljamo pitanje – živimo li u istoj državi, i jesu li Plenković i njegovi pomagači prisebni i svjesni što govore?
Znaju li ti ljudi kako živi, na primjer, učitelj u Zagrebu, koji zarađuje 6 tisuća kuna, ukoliko plaća stanarinu 400 eura, ima jedno ili dvoje djece – pitaju li se te strukture kako živi taj učitelj? Znaju li vladajuće strukture da velika većina poštenih hrvatskih građana u biti živi na rubu siromaštva!
Koji je razlog ovoga neprihvatljivog stanja? Razlog je sljedeći: Hrvatskom vladaju strukture koje Hrvatsku ne žive, te ih život hrvatskog čovjeka uopće ne zanima.
Za razliku od Hrvatske, Mađarska i Austrija vode brigu o svojim državama i narodima. I u ovim nemirnim i turbulentnim vremenima oni usklađuju svoje međunarodne obveze s vlastitim nacionalnim interesima.
Naš problem je što vladajuće strukture u Hrvatskoj nisu na pozicijama jer su najbolje, ili zato što su vrijedne i pametne. Ne, one su tu jer su odabrane od netransparentnih, korumpiranih struktura, kako bi Hrvatska bila pravno blokirana država, u kojoj se zakoni primjenjuju rigorozno za obične smrtnike, a za odabranu, uzurpatorsku vrhušku uopće se ne primjenjuju.
Jer, cijene su visoke zato što se krade. Zato što se utajuju porezi. Zato što se državna imovina daje u bescjenje. Jer, ako Hrvatska uprihodi od tvrtke ministra Paladine za projekt Kupari 174 tisuće eura umjesto 5 milijuna eura, onda je jasno da u državnoj blagajni godišnje fali više od 30 milijuna kuna. Ako poduzetnik Tedeschi (Plenkovićev prijatelj s identičnim ideološkim jugo-devijacijama) opere, odnosno, ne plati porez na iznos od tri milijuna eura, i to utvrdi Ured za sprječavanje pranja novca ministarstva financija, a DORH ništa ne poduzme da naplati taj porez i kazni počinitelje, onda to znači da milijuni kuna nisu ušli u državnu blagajnu.
Znači, taj režimski tajkun i dokazani utajivač poreza glumi uspješnog poduzetnika, u čiji sustav Hrvatski mirovinski fondovi ulažu na stotine milijuna kuna. Je li navedeni gospodin osvojio nekakva nova tržišta i napravio originalni poslovni iskorak? Nije. Ali je njegov sustav platforma za zbrinjavanje raznoraznih dubioznih likova. Njegov suradnik je bivši šef Croatia Airlinesa, Ivica Mišetić, čija je, pak, kći šefica ureda premijera Plenkovića. Njegov suradnik je Krešimir Starčević, osoba koja je izravno sudjelovala u otimačini Croatia osiguranja pri čemu je Hrvatska oštećena za minimalno 3,45 milijardi kuna. Osim što su očigledno netransparentno uvezani, oni su i izrazito drski.
Tako izvjesni Neven Vranković kod dotičnog Tedeschija (a taj Vranković je do 90. bio jugo-omladinac, a onda se sakrio u ministarstvo vanjskih poslova kako ne bi išao u Domovinski rat) ima mjesečnu plaću od 260 tisuća kuna. Dobro ste čuli, 260 tisuća kuna. Doista, nesposobna djeca komunizma, glume svjetske menadžere, a u biti su nesposobni i ne empatični uzročnici svih hrvatskih problema.
Dame i gospodo, poruka je jasna. Oni koji su plaćeni da upravljaju hrvatskom državom, bezosjećajni su za stvarne probleme hrvatskih građana. Oni dokazivo nemaju ni viziju, ni znanje, te su prelijepu Državu Hrvatsku doveli na prosjački štap.
Jedino što uspješno rade jest manipuliranje i kontroliranje medija. Ti, pak, sramotni i korumpirani mediji po nalogu vlasti nameću lažnu tezu hrvatskoj javnosti da se Hrvatska ne zna i ne može organizirati kao pravedna i uspješna država u kojoj se zakoni poštuju. Čista laž i obmana!!
Ja im poručujem da ćemo vrlo brzo tu laž demantirati i demontirati, te ćemo Hrvatsku urediti kao uspješnu europsku državu.
Na žalost tih struktura, ali i radost hrvatskih građana, za lopovluk i korupciju će se u Hrvatskoj odgovarati, i nitko ne će biti iznad zakona, a Hrvatska će biti uređena, te će porezi biti niži, a plaće znatno više, i u Hrvatsku će se Hrvati vraćati, i ne će se morati seliti kako bi živjeli normalnim životom.
Close
Arhiva
Kategorija
Nove objave
Close
Close