DOK MLADI MORAJU ISELJAVATI JER NEMAJU POSAO, ZAPOŠLJAVAJU SE UMIROVLJENICI S KOMPROMITIRANOM PROŠLOŠĆU

https://fb.watch/gfY8kXXdch/

 

U Hrvatskoj imamo na tisuće vrijednih, sposobnih i obrazovanih osoba koje su ili nezaposlene, ili su neadekvatno angažirane, te nemaju kompromitiranu prošlost. Njih vaše ministarstvo ne treba!
Vi, pak, izvlačite ljude iz mirovine koji imaju jugo-batinašku prošlost, kao na primjer izvjesni Jure žuri, čovjek koji je uslijed afere 2014. morao napustiti vaše ministarstvo, ali je 2021. reaktiviran iz mirovine i vraćen u ministarstvo pravosuđa – i to baš u službu za zatvorski sustav. Taj žulj, naravno, nema reference iz Danske ili Austrije, nego iz jugo-komunističkog zatvorskog režima.
Kad uzmemo u obzir da je vaš Državni tajnik Juro Martinović naučio pravo u sustavu JNA, postavlja se pitanje – koji su to vaši kriteriji kako bi netko 2022. mogao biti čimbenik u hrvatskom pravosuđu, koje hrvatski građani i relevantne Europske institucije smatraju glavnim krivcem za sve hrvatske probleme?
Je li preduvjet za rad u pravosudnom sustavu da je osoba radila u Udbi, KOS-u, Securitate-u, KGB-u ili Stasi-u? Zašto angažirate kompromitirane umirovljenike, a ne obrazovane profesionalce u radno sposobnoj životnoj dobi?
Close
Arhiva
Kategorija
Nove objave
Close
Close